0317-681010 sales@treshold.nl
Overzicht Shopware

Introductie tot Shopware

Sinds 2000 heeft Shopware zich volledig toegelegd op het ontwikkelen van e-commerceoplossingen. Het resultaat is een bewezen product waar veel klanten al jarenlang naar volle tevredenheid mee werken. Shopware werkt alleen via gekwalificeerde partners. Hieraan worden hoge eisen gesteld met betrekking tot kennis en kwaliteit. De partners worden hierin goed ondersteundin de vorm van training, ondersteuning bij storingen (support), helpdesk en samenwerking bij het ontwikkelen van maatwerk. Dit levert naast het stabiele product ook maatwerk op dat van een hoge kwaliteit is.

Het logo van Shopware

Meer informatie over Shopware

Download hierde brochure over Shopware in PDF formaat.

De toonaangevende e-commerce software om jouw online business een boost te geven

Breng de inspirerende kant van e-commerce tot leven. Met Shopware 5 verrijken we online winkelen met heldere kleuren, meer persoonlijkheid en een grotere diversiteit. Een platform dat betekenisvolle interactie benadrukt door de persoonlijkheid te vergroten. De dagen van saaie online winkels zijn voorbij. Het is tijd voor inspirerende en emotioneel aantrekkelijke winkelomgevingen. Vier expressie en draag jouw merk uit op een positieve manier. Het biedt, in combinatie met de vooruitstrevende technologieën, de perfecte verbinding van beauty & brains die nodig zijn voor een modern e-commerce platform.

Jaren in business

Tevreden klanten

Extra uitbreidingen

Een geheel nieuwe winkelervaring

De software is afgestemd op de gebruikers. Dat is waarom het gebruik van een open, wereldwijde community wordt aangemoedigd. Het verrijkt Shopware met passie, innovatie en aandacht voor detail die nodig zijn om een digitale revolutie op gang te brengen en toonagevende e-commerceoplossing te creëren.

Probeer nu één maand gratis

Een selectie van de Shopware functionaliteiten

Shopware bevat vele innovatieve functionaliteiten die zorgen voor een geheel nieuwe winkelervaring. Elk van deze functionaliteiten zijn uniek tot Shopware en bieden de bezoeker een totaal nieuwe ervaring. Elk van deze functionaliteiten zijn standaard functies en dus voor elke webwinkeleigenaar te beschikbaar met een eenvoudig te gebruiken interface.

Shopping Worlds

Creëer door middel van Shopping Worlds een geheel nieuwe winkelervaring voor de klant. Prachtige beeldvullende vormgeving opgebouwd met hoge resolutie foto’s en video’s die op alle beeldschermen en mobiele apparaten toegangelijk zijn.

Storytelling

Vertel jou verhaal aan de klant door middel van Storytelling. Winkelen is meer dan alleen een product kopen, het gaat om de winkel ervaring. Met de Storytelling mogelijkheden van Shopware verander je jou webshop in een winkelbeleving.

Digital Publishing

Niets trekt meer de aandacht dan mooie foto’s en grafische elementen in jou webshop. Met Digital Publishing verander je eenvoudig een saaie vormgeving in een prachtige presentatie van jou producten.

Product Streams

Help de klant met vinden waarnaar ze opzoek zijn. Met Product Streams kan je eenvoudig streams opstellen binnen Shopware die de klant assisteren in het vinden van het product wat zij zoeken.

Administratie

Shopware is aangenaam en toegankelijk, niet alleen voor de online klanten, maar ook voor de handelaren die dagelijks gebruik maken van de software. Het resultaat is een van de meest intuïtieve administratieve interfaces.

Marketing

Realiseer ongekende resultaten en promotie door middel van de marketingfuncties van Shopware. Alles is ontwikkeld voor het bereiken van één doel: effectieve online verkopen.

Technologie

Subtiel maar toch krachtig. Dat is precies hoe je de Shopware technologie omschrijft. Een van de meest verbazingwekkende functies van kunnen niet worden gezien vanaf de buitenkant.

Uitbreidbaarheid

Shopware is ontwikkeld als een uiterst flexibel en uitbreidbaar systeem, aanpasbaar naar eigen behoeften en uit te bouwen met diverse aanvullende functies. De sleutel tot deze uitbreidbaarheid vindt u in het krachtige plugin systeem.

”Probeer