0317-681010 sales@treshold.nl
Overzicht Shopping Worlds binnen Shopware

Shopping Worlds in Shopware

Een onvergetelijke indruk

Verander de ervaring van online winkelen met de exclusieve functie van Shopware; Shopping Worlds. Shopping Worlds zin ontworpen om in te spelen op het emotionele aspect van online winkelen, de betrokkenheid van de klant met jou merk te vergroten en natuurlijk de interesse om de koop te stimuleren. 

Ontwerp en bewerk verschillende impressies van jou winkel door gebruik te maken van een ontwerpmodule in de backend omgeving. Hier kan je in alle vrijheid content als producten, afbeeldingen, banners, HTML-tekst, video’s en nog veel meer toevoegen en positioneren om dit samen te laten komen tot een belevenis voor de klant. De klanten zullen de sfeer en belevenis van jou webshop herrineren. Presenteer indrukwekkende langingpages, waardevolle content en levendige winkelomgevingen. Dit alles zonder programmeerervaring. 

Ontgrendel nog meer mogelijkheden van Shopping Worlds met de uitbreidingen die beschikbaar zijn in de Shopware Community Store.

Shopping Worlds ontwerpoverzicht

Elementen bibliotheek

Jij bepaalt welke elementen jouw Shopping World moeten bevatten. Of je nou een slider, video, blog intro of premium item wilt toevoegen, elk beschikbaar element is eenvoudig bereikbaar in jouw bibliotheek.

Drag & drop principe

Er zijn geen regels of beperkingen in het Shopping Worlds grid. Je schaalt, verbetered, combineert en schuift elementen op de juiste plek met het simpele drag & drop systeem.

Ontwerpgrids

De elementen van Shopping Worlds worden gepositioneerd door het gridsysteem in de backend omgeving. De opbouw van het grid kan aangepast worden voor elke Shopping World.

Probeer nu één maand gratis

Storytelling

Vertel jou verhaal aan de klant door middel van Storytelling. Winkelen is meer dan alleen een product kopen, het gaat om de winkel ervaring. Met de Storytelling mogelijkheden van Shopware verander je jou webshop in een winkelbeleving.

Digital Publishing

Niets trekt meer de aandacht dan mooie foto’s en grafische elementen in jou webshop. Met Digital Publishing verander je eenvoudig een saaie vormgeving in een prachtige presentatie van jou producten binnen Shopware.

Product Streams

Help de klant met vinden waarnaar ze opzoek zijn. Met Product Streams kan je eenvoudig streams opstellen binnen Shopware die de klant assisteren in het vinden van het product wat zij zoeken.