0317-681010 sales@treshold.nl
Vertel het verhaal van jou product met Storytelling

Storytelling in Shopware

Vertel jouw eigen verhaal

Niets blijft beter hangen dan een goed verhaal. Storytelling laat de klant op een persoonlijk avontuur gaan in jouw online shop. Door betrokkenheid te stimuleren op persoonlijk niveau, zijn klanten in staat een compleet eigen band op te bouwen met jouw merk. Storytelling brengt de emotionele impact van het vinden van het perfecte item naar een online scenario. Net zoals de ervaring met, en de ontdekking van producten in een fysieke winkel. Met de persoonlijke feedback van jouw klanten worden producten niet alleen gepresenteerd, maar ook afgestemd op basis van hun ervaring, stemming en waarden.

Op elk apparaat een nieuw verhaal vertellen

Laat nieuwsgierigheid het overnemen

Sideview is een optionele functie voor een gebalanceerde, inspirerende winkelervaring die de emotie triggert. Nadat de klant een interssante afbeelding heeft geselecteerd, worden er verdere productdetails bij de afbeelding getoond. Deze boeiende aanpak stimuleert de klant om verder te navigeren op de site en zo nieuwe producten te ontdeken. Het zorgt niet alleen voor een onvergetelijke winkelervaring, maar draagt ook bij aan een uitzonderlijk gebruiksgemak.

Probeer nu één maand gratis

Shopping Worlds

Creëer door middel van Shopping Worlds een geheel nieuwe winkelervaring voor de klant. Prachtige beeldvullende vormgeving opgebouwd met hoge resolutie foto’s en video’s die op alle beeldschermen en mobiele apparaten toegangelijk zijn.

Digital Publishing

Niets trekt meer de aandacht dan mooie foto’s en grafische elementen in jou webshop. Met Digital Publishing verander je eenvoudig een saaie vormgeving in een prachtige presentatie van jou producten binnen Shopware.

Product Streams

Help de klant met vinden waarnaar ze opzoek zijn. Met Product Streams kan je eenvoudig streams opstellen binnen Shopware die de klant assisteren in het vinden van het product wat zij zoeken.