0317-681010 sales@treshold.nl

De technologie van Shopware

Subtiel maar toch krachtig; de Shopware technologie.

Open Source overzicht

Dat is precies hoe je de Shopware technologie omschrijft. Een van de meest verbazingwekkende functies van Shopware kan niet worden gezien vanaf de buitenkant. Het moet in eerste instantie worden geconstateerd onder de motorkap: de compleet vernieuwde technologie.

Shopware’s softwarestructuur is samengesteld uit de meest krachtige en moderne technologie met veel potentie voor de toekomst. De codestructuur is efficiënt en dit heeft direct een uitwerking op de prestaties van het systeem. Duizenden ontwikkelaars werken aan de ontwikkeling en de verbetering van het systeem.

Shopware voldoet aan de hoogste standaarden en garandeert dat uw investering veilig is. Het plugin systeem maakt het mogelijk om uw systeem uit te breiden door middel van software updates/upgrades. Zonder enige beperkingen of voorwaarden voldoet de software aan de unieke behoeften van elk bedrijf.

Open Source

Zonder enige uitzondering is elk onderdeel van Shopware volledig open source. Hierdoor ontstaat er een grote vrijheid in het aanpassen en uitbreiden op basis van Shopware. Hierdoor kan de Community zijn talent gebruiken op het verbeteren van de Shopware basis en verschijnen er dagelijks nieuwe plug-ins in de Community Store.

Subtiel en krachtig

AGPL licentie

De Communityeditie is open source en heeft een licentie onder de officiële open source (AGPL) -licentie. U hebt dus gratis toegang tot de Shopware-broncode en de mogelijkheid om deze aan te passen.

Community

Ontwikkelaars van over de hele wereld brengen wijzigingen en verbeteringen aan in de Shopware-broncode. Dankzij deze bijdragen voldoet Shopware aan de hoogste normen.


Volledige vrijheid

Sinds Shopware 5.2 hebben we onze Premium-plugins vrijgegeven zonder versleuteling. Dit opent volledig nieuwe mogelijkheden om onze plug-ins aan te passen aan specifieke behoeften.


Probeer nu één maand gratis

 

Shopware ERP

Dankzij de grote aanpasbaarheid van Shopware is er binnen de bestaande technologie veel ruimte om eigen verbindingen met ERP systemen te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SAP Business One en Exact Online. Treshold Automatisering heeft al vele jaren ervaring met het koppelen van Shopware aan SAP Business One of Exact Online.

SAP Business One
ERP Koppeling: Exact Online