0317-681010 sales@treshold.nl

Kennisbank

Treshold Kennisbank

ePages

ePages is één van de meest gebruikte E-commerce oplossingen ter wereld (ruim 80.000 websites/webshops). ePages loopt altijd voorop met betrekking tot de functionaliteit van de websites/webshops die gebruik maken van de software van ePages. Hier vindt u informatie over deze software.

E-commerce

Treshold heeft al meer dan 15 jaar ervaring binnen de branche voor E-commerce. Deze ervaring delen wij graag met u zodat u ook succesvol kunt worden binnen de branche voor E-commerce.

Webdesign

Treshold vindt het webdesign één van de belangrijkste punten om uw website een succes te maken. Uw website is immers het visitekaartje van u onderneming en moet klanten uitnodigen om verder te kijken binnen uw website. Daarnaast heeft het webdesign ook nog een conversie verhogende werking.

Google Analytics

Google is al jaren niet meer weg te denken uit het dagelijkse gebruik. Om meer inzicht te krijgen in het surfgedrag van uw bezoekers is Google Analytics een must have voor het verkrijgen van informatie.

Zoekmachine optimalisatie

Op de eerste pagina met zoekresultaten van Google is slechts plek voor 10 websites. Door op de juiste wijze zoekmachine optimalisatie toe te passen kunt u hier tussen komen. Dit betekent dat u ‘gratis’ meer bezoekers op uw website krijgt.

Zoekmachine adverteren

Door op de juiste zoektermen te adverteren in Google zorgt u ervoor dat uw website vindbaar is op het moment dat de bezoekers op zoek zijn naar uw product of dienst. Op het juiste moment op de juiste plek.

Conversie optimalisatie

Treshold spoort binnen uw website punten op waar bezoekers afhaken en zorgt ervoor dat hier verbeteringen aangebracht. Hierdoor neemt het gebruiksgemak voor de bezoekers toe waardoor u de doorloop naar het doel van uw website kunt verbeteren.