0317-681010 sales@treshold.nl
marketing plaatje

Online marketing

Om online succesvol te zijn, is het belangrijk om voldoende bezoekers op uw webshop of website te krijgen. Hiervoor kunnen verschillende internetmarketinginstrumenten ingezet worden. Treshold biedt instrumenten om een succesvolle online business op te zetten en maximaal rendement te halen uit uw investeringen. Bezoekers oriënteren zich steeds vaker via Google om bij het juiste product of dienst uit te komen. Treshold kan u helpen om bezoekers juist bij u uit te laten komen in plaats van bij uw concurrenten.

Online marketingtools

Treshold zet de volgende online marketing tools in om u nog succesvoller te maken op het internet:

 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  Op de eerste pagina met zoekresultaten van Google is slechts plek voor 10 websites. Door op de juiste wijze zoekmachineoptimalisatie toe te passen, kunt u hier tussen komen. Dit betekent dat u ‘gratis’ meer bezoekers op uw website krijgt.
 • Zoekmachine adverteren (SEA)
  Door op de juiste zoektermen te adverteren in Google, zorgt u ervoor dat uw website vindbaar is op het moment dat de bezoekers op zoek zijn naar uw product of dienst. Op het juiste moment op de juiste plek.
 • Conversie optimalisatie
  Treshold spoort binnen uw website punten op waar bezoekers afhaken en zorgt ervoor dat hier verbeteringen aangebracht worden. Hierdoor neemt het gebruiksgemak voor de bezoekers toe, waardoor u de doorloop naar het doel van uw website kunt verbeteren.

Online marketingadvies op maat

Treshold zorgt voor een advies op maat omtrent uw internetmarketing. Internetmarketing van Treshold staat voor:

 • Meer bezoekers op uw website
 • Hoger conversiepercentage
 • Resultaten van uw campagnes direct inzichtelijk
 • Sturing op Return On Investment (ROI)
 • Een persoonlijke, op uw organisatie afgestemde, aanpak

Wilt u ook meer bezoekers en een hogere conversie?

Treshold zet zich in om voor haar opdrachtgevers meer bezoekers naar hun webshop of website te trekken en het conversiepercentage omhoog te krijgen, zodat de bezoekers ook daadwerkelijk omgezet worden in klanten. Treshold hanteert hierbij een op ROI gerichte aanpak, waarbij de resultaten direct meetbaar en inzichtelijk zijn voor uw website.

Wilt u met in website via Google meer bezoekers trekken en deze op uw website omzetten in klanten neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.