0317-681010 sales@treshold.nl
Zoekmachine Optimalisatie ePages

Zoekmachine optimalisatie voor ePages

SEO cockpit epages

De SEO-cockpit van ePages

In de SEO-cockpit van ePages kunt u alles zien wat er momenteel mist aan SEO op uw webshop. Uw kunt deze aanpassingen dan maken en ziet direct resultaat terug in de SEO-cockpit. U kunt ook een XML-sitemap maken en deze bekijken, dit zullen de crawlers ( denk aan Google Bot, Yahoo! bot) doorlezen en daarmee een rating geven op basis van de structuur van uw webshop.

googleseotoolsplaatje

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Gemakkelijke zoekmachine optimalisatie met de SEO cockpit

Met ePages kun je gemakkelijk je online aanwezigheid vergroten. ePages heeft de complexiteit van SEO (zoekmachine optimalisatie) vertaalt naar gemakkelijk te gebruiken tools binnen de webshop.
Wat doet ePages :
+genereren korte URL’s
+automatische aanmaak van een sitemap, title tags, meta beschrijving en overdracht van productnaam in de alt attribuut van productafbeeldingen
+afbeeldingen als links weergeven
Dit alles is gemakkelijk te beheren met de SEO cockpit. Deze cockpit geeft duidelijk aan waar vebeterpunten liggen en hoe deze te verbeteren.

Automatische sitemap genereren

De kaart voor zoekmachines gemakkelijk en snel genereren

Het CMS van ePages genereert automatisch een bestand met de naam “sitemap.xml”. Deze sitemap wordt ondersteunt door Google, Yahoo, Bing etc. Met andere woorden alle belangrijke exploitanten van zoekmachines op het internet. Het bestaan van dergelijk gestructureerd overzicht van je webshop vergemakkelijkt de analyse door zoekmachines en geeft bijvoorbeeld informatie over de status van bepaalde pagina’s en over fouten met het indexeren van de pagina’s binnen je webshop. Doordat de sitemap automatische gegenereerd wordt is het mogelijk om constant verbeteringen aan te brengen en zo beter zichtbaar te worden binnen de zoekmachines.

sitemapplaatje
SEO Cockpit voor een product

SEO-cockpit, voor alles

De SEO-cockpit van ePages is voor elk product, elke pagina beschikbaar en heeft ook de mogelijkheid om een pagina/product individueel te benaderen en te beoordelen op fouten en/of verbeteringen. Het geeft tips aan wat u kunt verbeteren op de pagina, maar kan ook globaal over de hele site kijken en zoeken op fouten.