0317-681010 sales@treshold.nl
Design plaatje

Design

Visueel ontwerpen

Aanpassen van je webshop met drag & drop

Het kan eigenlijk niet makkelijker. Webshop elementen zoals productcategorieën, winkelmandje, login-box of het zoekveld kunnen worden aangemaakt en verplaatst naar afzonderlijke gebieden binnen de pagina met drag drop. Drag drop werkt in de preview modus van de webshop, dus je ziet de webshop op het moment dat je de verschillende elementen aan het verplaatsen bent. Je ziet meteen wat het resultaat gaat worden. Het aanpassen van tekst is ook mogelijk binnen de preview modus.

meerdan50mogelijkheden

Templates

Meer dan 50 design Templates voor je webshop

Met meer dan 50 design templates kan zelfs een leek op het gebied van design eenvoudig en snel een aantrekkelijke webshop maken.
Er zijn ontwerpsjablonen met tal van zakelijke en creatieve thema’s. Daarnaast zijn er ook verschillende icoon-sets met een zeer diverse uitstraling. Het aanpassen van je webshop inhoud is gemakkelijk in de WYSIWYG-modus (What You See Is What You Get) of in HTML.

Setup wizard & design

Het opstarten van een webshop was nog nooit zo makkelijk

De setup wizard van ePages helpt je met de eerste stappen om je webshop te maken:
+ selecteer een design template voor je webshop
+ selecteer categorieën en pagina’s
+ geef contactgegevens en het BTW-nummer op
+ voer het bedrijfslogo in en stel het aantal talen in
Nadat de basisinstellingen zijn voltooid kan je webshop gelijk al worden bekeken in de browser en vervolgens kun je deze verder aanpassen van je webshop naar je eigen wensen.

setuplargeplaatje
productcategoriënplaatje

Categorieën en pagina’s

Structureer en organiseer je webshop

Voor een betere structuur, organisatie en overzicht van je webshop. De website inhoud kan worden verdeeld in categorieën, subcategorieën en pagina’s. Producten en klantinformatie kunnen hierdoor worden gesorteerd op onderwerp en relevantie. ePages zorgt ervoor dat je webshop overzichtelijk is, waarin snel aanpassingen gemaakt kunnen worden.

Navigatie onderdelen

Leidt je bezoekers door je webshop heen

De pagina onderdelen kunnen individueel aangepast worden in de hoogte en breedte en in hun uitstraling. Je kunt voor elk onderdeel een afbeelding uploaden of aangeven dat je een achtergrondkleur wilt gebruiken. De positionering van de verschillende webshop elementen is volledig flexibel met drag & drop. Dit gebeurd allemaal in de visuele modus waardoor veranderingen direct zichtbaar zijn.

navigatieelementenplaatje
productpresentatieplaatje

Productpresentatie

De eerste indruk van je bezoeker telt

De pagina onderdelen kunnen individueel aangepast worden in de hoogte en breedte en in hun uitstraling. Je kunt voor elk onderdeel een afbeelding uploaden of aangeven dat je een achtergrondkleur wilt gebruiken. De positionering van de verschillende webshop elementen is volledig flexibel met drag & drop. Dit gebeurd allemaal in de visuele modus waardoor veranderingen direct zichtbaar zijn.

Flash, gadgets & RSS feeds

Maak je webshop interactief

Met de functies voor Flash, gadgets en RSS feeds is het mogelijk om externe content in je webshop te tonen. Er is al een voorselectie van content beschikbaar zoals YouTube, Google Maps of verschillende nieuws- en weerdiensten. Je eigen Flash elementen worden doorgaans geïntegreerd in de HTML modus. Om je website met externe inhoud te verbeteren kun je bovendien gebruik maken van individuele RSS feeds.

flashgadgetsplaatje
wysiwygplaatje

De WYSIWYG editor

Eenvoudig ontwerpen zonder programmeerkennis

De WYSIWYG (What You See Is What You Get)editor is het ontwerpen gemakkelijk en professioneel opgezet. Een nternetverbinding en een browser is alles wat je nodig hebt om een webshop te maken en uit te breiden tot eensuccesvolle online business. Geen expertise nodig met betrekking tot software installatie, hardwareconfiguratie of ontwerpen. Selecteer een geschikte, professionele lay-out uit meer dan 50 templates en maak gebruik van geïntegreerde ontwerptools om je webshop geheel naar je eigen wensen aan te passen.