0317-681010 sales@treshold.nl
Onlinemarketing plaatje

Marketing

Business to Business

Onderhoud uw zakelijke contacten

Een van de verkoopkansen is business to business. Grote transacties, bekende klanten. Een belangrijke factor om uw B2B succesvol te ondersteunen kunt u terugvinden in de online winkel mogelijkheden.

b2bplaatje

Specifieke benadering

Meerdere klantgroepen

Indien u zaken doet met eindgebruikers is het niet verstandig om hen beperkte toegang te geven tot de online winkel. Maar dit is vaak anders als u zaken doet met business partners. Als u bijvoorbeeld speciale prijzen voor een bepaalde klantengroep hebt.

specifiekebenaderingplaatje
bestelenafhandelplaatje

Bestellen en afhandelen

Afrekenopties

Een handigheid voor uw zakenpartners is het makkelijk kunnen (her)bestellen door gebruik te maken van twee opties,
bestellen via een bestelformulier en bestellen via een boodschappenlijst. Er is ook een mogelijkheid om een artikel direct in de boodschappenlijst te zetten.

Bruto Netto BTW

Meerdere mogelijkheden

U kunt afzonderlijke klanten uitsluiten van het betalen van BTW en hen alleen de netto prijzen tonen. U kunt ook verschillende groepen een bepaalde BTW-percentage meegeven.

brutonettoplaatje
aanbiedingenklantenplaatje

Aanbiedingen naar klanten

Kortingen, klantengroepen, en prijslijsten

Biedt uw vaste klanten een korting op hun bestelling. Koppel hen aan een bepaalde klantengroep, biedt hen verschillende kortingen aan, en maak gebruik van prijslijsten en kortingschema’s. Uiteraard kunt u ook per individuele klant gebruik maken van deze instellingen.

crosssellingplaatje

Cross-selling

Verkoop meer met vergelijkbare producten

Cross-selling zorgt ervoor dat relevante sub-producten bij het hoofdproduct komt te staan op productpagina’s. Bijvoorbeeld als iemand een fles wijn wilt bestellen, komt er op de product pagina ook bij te staan; een kurken trekker en andere soorten wijn. Uw kunt zelf u cross-producten selecteren of u laat het door ePages zelf regelen.

Nieuwsbrieven

E-mail marketing makkelijk gemaakt

Het uitbrengen van nieuwsbrieven is een van de grootste marketing tools technieken in de e-commerce. U kunt gemakkelijk nieuwsbrief campagnes uitbrengen met ePages. Daar is geen extra software voor nodig.

nieuwsbrievenplaatje
googleanalyticsplaatje

Google Analytics

Alle statistieken mogelijk

Google Analytics is een online software bedacht door Google. Het geeft bijna alle statistieken mogelijk voor uw website, mits u in ePages Google Analytics heeft geactiveerd. Het leest alle zoekopdrachten, waar mensen op zoeken en hoeveel bezoekers er per dag op uw site komen.

Product portalen

Verkoop via eBay en Amazon

Gebruik portalen zoals eBay en Amazon( en vele anderen) als distributie portalen om uw producten verkopen op een webshop met veel bezoekers. Vanuit de backoffice van ePages, kunt u producten meegeven aan online shopping portalen om te verkopen en te vergelijken.

productportalplaatje