0317-681010 sales@treshold.nl
Twinpack Responsive Design

TWINPACK, UW IDEALE PARTNER VOOR VERPAKKINGEN!

Twinpack B.V. is al ruim 90 jaar expert in verpakkingen. Wij hebben onze roots in de sierteeltsector, maar zijn inmiddels ook sterk vertegenwoordigt in de fashionbranche, industriesector en e-commercebranche. In de afgelopen decennia zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende verpakkingsgroothandel en staan we voor hoogstaande kwaliteit en service. Aangezien Twinpack B.V. onderdeel is van De Jong Holding, krijgt u eigenlijk drie voor de prijs van één als u met ons in zee gaat. Wij bieden u namelijk de gehele verpakkingsketen onder één paraplu aan; namelijk Groothandel,Webshop én Producent! Wij beleveren dan ook bedrijven van groot tot klein; van multinationals, MKB-bedrijven tot startende zelfstandigen.

Responsive design

Treshold heeft voor Twinpack een maatwerkdesign opgezet welke volledig responsive is. De website houdt bezig met de resoluties van het scherm en past daarop de style aan. Afbeeldingen worden verschaald en het aantal items naast elkaar wordt ook beperkt tot de maximale breedte. Deze website is een perfect voorbeeld van een standaard ePages oplossing met daarin een maatwerk responsive design

Bijzonderheden

Wij hebben het voor Twinpacvk mogelijk gemaakt om afhankelijk van een porductcategorie een andere naam en omschrijving aan een porduct te geven. Zo kan voor elke branch de gebruikekelijke naam gebruikt worden.

SAP koppeling

De orders in de webshop wordt verwerkt in Twinpack’s SAP enterprise omgeving. Hiervoor hebben we samen met Twinpack een interface gebouwd.

 

Kijk zelf naar de oplossing die Treshold heeft gerealiseerd voor Twinpack