0317-681010 sales@treshold.nl
Nedtrain header

Nedtrain

NedTrain is dé specialist in onderhoud aan  treinstellen en als bedrijf onderdeel van de NS Groep. Van technisch onderhoud tot snelle servicebeurten en van reiniging tot korte termijn onderhoud en lange termijn revisie: NedTrain zorgt ervoor dat de 1,2 miljoen treinreizigers van NS dagelijks op tijd, veilig en in een schone trein op hun bestemming komen. NedTrain werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De oplossingen voor Nedtrain

Treshold heeft veel maatwerk oplossingen gerealiseerd voor Nedtrain met betrekking tot de lokalisatie en inzetbaarheid van het spoorwegmateriaal. Er zijn vele technische koppelingen gemaakt tussen de diverse softwareoplossingen van Nedtrain, om deze zo goed mogelijk met elkaar te laten communiceren. Hierbij valt onder andere te denken aan koppelingen die ervoor zorgen dat:

• De monteurs van Nedtrain worden geïnformeerd wanneer en waar, welk materiaal beschikbaar is voor onderhoud.
• De monteurs worden automatisch geïnformeerd waar en op welk tijdstip ze kunnen beschikken over het materieel, en waar ze deze ook dienen af te leveren.

Deze processen zijn allemaal integraal gekoppeld aan de beschikbare informatie van de NS. Hierdoor worden zowel de NS als Nedtrain geïnformeerd over de beschikbaarheid van de verschillende spoorwegmaterialen en waar deze zich op welk moment bevinden. Die gebeurd voornamelijk met behulp van verschillende Client Server Applicaties.

Nedtrain overzicht
Nedtrain detail