0317-681010 sales@treshold.nl

MaxiCool, SBO koppeling geïntegreerd.

MaxiCool houdt  het hoofd koel tijdens groei.

MaxiCool is een toonaangevende groothandel in klimaat-apparatuur, vooral geschikt voor particulieren en het midden en kleinbedrijf. Het bedrijf bedient voornamelijk technische installatie bedrijven in Nederland en België.

Maxicool streeft ernaar om het volledige assortiment in ruime mate op voorraad te hebben zodat het deskundig team van het bedrijf haar klanten kortst mogelijke termijn kan bedienen.

Maxicool is officieel distributeur van LG Electronics in Nederland, daarnaast worden airconditioners, luchtontvochtigers, warmtepompen en warmtepompboilers geleverd. Alles met accessoires, benodigde installatiematerialen, toebehoren en gereedschappen. Los van het koeltechnische assortiment levert het bedrijf ook zonnepanelen en bijbehorende omvormers.

Wat hebben wij gerealiseerd

Voor MaxiCool hebben wij een volwaardige e-commerceoplossing geïmplementeerd. Dit gebaseerd op Shopware en gekoppeld aan hun ERP-systeem Sap Business One. Naast het ontwerp van een passende huisstijl hebben wij ervoor gezorgd dat de oplossing herkenbaar is voor MaxiCool en haar klanten. Een duidelijke en begrijpbare oplossing voor MaxiCool haar klanten stond hierbij ook voorop.

 

Sets

Airco’s worden vaak verkocht als combinatie van een aantal componenten. Om dit mogelijk te maken hebben we gebruik gemaakt van de beschikbare plug-in: Item Set Plus van mede-partner Rupertus uit Duitsland. Deze maakt het mogelijk om van producten een samengesteld product te maken die dan voor een eigen prijs verkocht kan worden. De voorraad wordt per onderdeel van deze set bijgehouden en gemuteerd.

Xtravus Product

 

De koppeling met SAP Business One die samen met Domani Business Solutions (link Domani) door ons ontwikkeld is, hebben we naar de wensen van MaxiCool aangepast zodat alle informatie van en naar SAP Business One correct wordt overgezet.

Kijk zelf naar de oplossing die Treshold heeft gerealiseerd voor MaxiCool

Xtravus Category
Xtravus Product