0317-681010 sales@treshold.nl

Valuta en Talen

Valuta

Meerdere valuta gebruiken in ePages

Geef je klanten de mogelijkheid om in meedere valuta af te rekenen binnen je webshop. In aanvulling op de standaard valuta zoals de Euro, de Britse Pond en de Amerikaanse Dollar zijn er binnen ePages mogelijkheden om andere valuta van vele kleinere en grotere landen te gebruiken.

valuta1

Talen

Meertalige E-commerce met ePages

Je zult goed voorbereid moeten zijn voordat je de internationale markt gaat betreden met je webshop. ePages biedt ondersteuning met een meertalig systeem waarin je 15 talen in kunt stellen voor zowel de webshop als de backoffice.
De volgende talen zijn beschikbaar in ePages; Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Deens, Zweeds, Catalaans, Fins, Noors, Russisch, Tsjechisch en Amerikaans Engels. De selectie van de taal in de webshop kan worden gedaan door het selecteren van de vlag van het land of via een landenlijst.

valuta2

Land specifieke instellingen

Een optimale distributie van je producten

Voor betaal- en verzendmethoden heb je online winkelier met ePages vele mogelijkheden voor het maken van land specifieke instellingen. Hierdoor kan je voor landen in bepaalde regio’s (bijvoorbeeld EU of niet-EU) specifieke betaal- en verzendvoorwaarden aanmaken in ePages. Hierdoor heb je meer controle over het betaal- en verzendproces naar verschillende gebieden.

valuta3