tresholderpplaatje

Uw webshop koppelen aan ERP

U heeft één of meerdere winkels en een webshop of wilt een eigen webshop beginnen. Echter u ziet op tegen het werk of wilt u niet verdiepen in de techniek. U heeft een ERP systeem waar alle gegevens al in staan, maar u heeft niet de juiste kennis om hier optimaal gebruik van te kunnen maken. De experts van Treshold kunnen u hiermee uitstekend helpen en hebben al tientallen succesvolle koppelingen gemaakt tussen webshops en ERP systemen. Treshold heeft ruim 15 jaar ervaring met het realiseren van koppelingen tussen ERP systemen en webshops en heeft hierdoor voor alles een oplossing voor handen. Uw bedrijfsprocessen en ERP systemen zijn de leidraad voor de opzet van de ERP oplossing.

Uw voordelen van de koppeling tussen uw webshop uw ERP systeem

Na een grondige analyse van uw situatie en uw wensen en behoeften, gaan wij aan de slag om de koppeling tussen uw webshop en uw ERP systeem te realiseren. De voordelen die u heeft van een koppeling tussen uw webshop en het ERP systeem zijn:

  • U blijft werken met het ERP systeem waar u bekend mee bent
  • De koppeling met de webshop zorgt ervoor dat producten, voorraden en actuele (klant-specifiek) prijzen worden overgezet naar de webshop en dat de verkooporders binnen komen in uw ERP systeem

Treshold is dé SAP specialist

SAP is één van de grootste leveranciers van ERP software en Treshold mag zich dé specialist noemen wat betreft koppelingen tussen ERP systemen van SAP en webshops. Treshold heeft al vele projecten gerealiseerd waarbij koppelingen tussen ERP systemen van SAP en webshops hebben gezorgd voor een efficiënter, eenvoudiger en meer gestructureerd bedrijfsproces. Voor uw bedrijf betekent dit de volgende voordelen:

  • Efficiënter werken en betere resultaten
  • U kunt zich richten op de groei van uw bedrijf
  • Sneller strategische beslissingen nemen
  • Sneller rendement genereren
  • Inspelen op veranderende behoeften

Uw webshop koppelen aan ERP

Treshold helpt u graag met het koppelen van uw webshop aan uw ERP systeem om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsproces efficiënter, eenvoudiger en meer gestructureerd zal gaan verlopen. Hierdoor vergroot u de kansen om uw online business te laten groeien. Interesse in een koppeling tussen uw webshop en uw ERP systeem of wilt u beginnen met het gebruik van een ERP systeem omdat u toe bent aan een vervolgstap. Neem dan contact op met Jeroen Verhoeven (0317-681010) of stel hier uw vraag en druk op ‘verzenden’.