0317-681010 sales@treshold.nl
Uitbreidbaarheid van Shopware

Meer dan 3.500 uitbreidingen

Shopware is ontwikkeld als een uiterst flexibel en uitbreidbaar systeem, aanpasbaar naar eigen behoeften en uit te bouwen met diverse aanvullende functies. De sleutel tot deze uitbreidbaarheid vindt u in het krachtige plugin systeem van Shopware. De Community Store van Shopware is de centrale marktplaats voor alle modules, interfaces en templates en beschikt over meer dan 3.500 beschikbare uitbreidingen.

Shopware Logo

Plugin Manager

In de backend omgeving is de Plugin manager de helpende hand voor het makkelijk uitbreiden van de online shop. Installeer of update de uitbreidingen van de Community Store met slechts één muisklik.

Premium Plugins

In de premium plugins van Shopware zijn marketing functies ontwikkeld en gecertificeerd door de ontwikkelaars. Deze verrijken de webshop met bruikbare en slimme functies.

Plug & Play

Downloaden, installeren in de backend, en klaar. Alle plugins beschikbaar voor Shopware zijn klaar om productief te worden gebruikt in uw online shop, zeer snel en met weinig inspanning.

Gegarandeerde kwaliteit

Alle plugins in de Shopware Community Store moeten een strenge kwaliteitscontrole ondergaan. Met name de uitstekende extensies zijn te herkennen aan hun badge ‘Gecertificeerd Shopware’.

Zelf ontwikkelde Plugins

Gebruik de Community Store van Shopware als een verkoopplatform voor uw eigen ontwikkelde Shopware uitbreidingen en profiteer van een snelle toegang tot de uitgebreide Community.

Abonnement

Alle plugins, aangeschaft bij de Community Store, vallen automatisch onder een 1-jarig abonnement.

Probeer nu één maand gratis