0317-681010 sales@treshold.nl
Marketing binnen Shopware

Marketing binnen Shopware

Realiseer ongekende resultaten en promotie door middel van de marketing functies van Shopware. Het systeem van Shopware is ontwikkeld voor het bereiken van één doel: effectieve online verkopen. Om te zorgen dat Shopware gebruikers hun online doelen halen, komen vele marketing functies standaard in elke versie van de software voor.

Gebruikers kunnen gemakkelijk strategische marketing campagnes inzetten. Door gebruik te maken van geavanceerde SEO-optimalisatie tools, heeft de klant de beste mogelijkheden tot het bereiken van een hogere zoekmachine ranking.

shopware-seo

Alle hens aan dek

Vele marketing functies maken standaard deel uit van het systeem van Shopware, waardoor de webshop een vliegende start kan maken vanaf het eerste moment dat Shopware is geïnstalleerd.

Zoekmachine vriendelijk

Shopware heeft de software aangepast om zo te voldoen aan de standaarden voor Google ranking en biedt daarmee een optimale zoekmachine ranking.

Verdere tools voor succes

Met duizenden uitbreidingen aangeboden in de Community Store, bent u in staat om het perfecte systeem neer te zetten dat past bij de zakelijke wensen en behoeften.

Probeer nu één maand gratis

 

Product Streams

Met Product Streams heeft u een unieke manier om de aandacht van jouw klanten te trekken voor specifieke productselecties. Jij geeft de criteria aan in de backend omgeving zoals een categorie, fabrikant, prijs of ander kenmerk welke gebruikt worden om de stream op te bouwen. Met slechts een paar muisklikken creëer je geavanceerde productgroepen die vervolgens in de frontend omgeving op specifieke plaatsen worden weergegeven, zoals op categoriepagina’s, productdetailpagina’s of direct in Shopping Worlds. Wanneer een nieuw product is toegevoegd dat voldoet aan de ingestelde criteria, zal de Product Stream zichzelf updaten. Eenvoudig en tijdbesparend.