0317-681010 sales@treshold.nl
inspiritatie-is-wat-ze-drijft
shopware-logo

Inspiratie – is wat ze drijft

De software is afgestemd op de gebruikers. Dat is waarom het gebruik van een open, wereldwijde community wordt aangemoedigd. Het verrijkt Shopware met passie, innovatie en aandacht voor detail die nodig zijn om een digitale revolutie op gang te brengen en toonagevende e-commerceoplossing te creëren.

De toonaangevende e-commerce software om jouw online business een boost te geven

Breng de inspirerende kant van e-commerce tot leven. Met Shopware 5 verrijken we online winkelen met heldere kleuren, meer persoonlijkheid en een grotere diversiteit. Een platform dat betekenisvolle interactie benadrukt door de persoonlijkheid te vergroten. De dagen van saaie online winkels zijn voorbij. Het is tijd voor inspirerende en emotioneel aantrekkelijke winkelomgevingen. Vier expressie en draag jouw merk uit op een positieve manier. Het biedt, in combinatie met de vooruitstrevende Shopware technologieën, de perfecte verbinding van beauty & brains die nodig zijn voor een modern e-commerce platform.

Jaren in business

%

Gefinancieerd uit eigen middelen

Tevreden klanten

Probeer nu één maand gratis

 

Shopping Worlds

voorbeeld-shoppingworlds

Een onvergetelijk verhaal

Verander online winkelen in een beleving die bijblijft. Een exclusieve functie van Shopware, Shopping Worlds, is ontworpen om in te spelen op het emotionele aspect van online winkelen. Vergroot de merkbetrokkenheid van jouw klanten, wek die interesse tot koop en verzeker jezelf van jouw concurrentievoordeel. Ontwerp en bewerk verschillende impressies van jouw winkel door gebruik te maken van een ontwerpmodule in de backend omgeving. Hier kan je in alle vrijheid content als producten, afbeeldingen, banners, HTML-teksten en video’s plaatsen. Jouw bezoekers zullen zich de sfeer van jouw webshop herinneren. Presenteer indrukwekkende landingspagina’s, waardevolle content en levendige winkelomgevingen. Dit zonder te beschikken over programeerervaring. Door gebruik te maken van de uitbreidingen op Shopping Worlds, creëer je groter potentieel. De uitbreidingen zijn verkrijgbaar in de Shopware Community Store.

Responsive afbeeldingen

Upload de afbeeldingen slechts eenmalig in jouw webshop. De afbeelding wordt automatisch geschaald voor het gebruik op verschillende apparaten.

Apparaat toewijzing

Je kan Shopping Worlds toewijzen aan specifieke apparaten. Zo bepaal je zelf welke elementen op een apparaat of een specifiek formaat worden weergegeven.

Eenvoudig gebruik

Het creëren van een indrukwekkende website was nog nooit zo makkelijk. Shopping Worlds biedt jou tools om jouw ontwerp tot leven te brengen. Hier heb je geen programmeervaring voor nodig.

Storytelling

Vertel jouw eigen verhaal

Niets blijft beter hangen dan een goed verhaal. Storytelling laat de klant op een persoonlijk avontuur gaan in jouw online shop. Door betrokkenheid te stimuleren op persoonlijk niveau, zijn klanten in staat een compleet eigen band op te bouwen met jouw merk. Storytelling brengt de emotionele impact van het vinden van het perfecte item naar een online scenario. Net zoals de ervaring met, en de ontdekking van producten in een fysieke winkel. Met de persoonlijke feedback van jouw klanten worden producten niet alleen gepresenteerd, maar ook afgestemd op basis van hun ervaring, stemming en waarden.

Digital publishing

digital-publishing

Ontwerp eigen grafische elementen in de backend

Niets trekt meer aandacht dan de afbeeldingen en grafische elementen in jouw webshop. Wij geven jou alle mogelijkheid om te voldoen aan jouw ontwerpdoelstellingen. Digital Publishing is een eenvoudige tool voor het creëren van aantrekkelijke banners voor jouw online shop. Dit alles zonder de Shopware backend omgeving te hoeven verlaten. Met behulp van deze innovatieve functie plaats je gemakkelijk teksten of call-to-action knoppen over de achtergrond. Positioneer banner en uitingen in Shopping Worlds of de Storeytelling omgeving om klanten aan te spreken door optimaal gebruik te maken van emotie en beleving.

Het moderne tijdperk van assortimenten

Product Streams biedt een unieke manier om de aandacht van jouw klanten te trekken voor specifieke productselecties. Jij geeft de criteria aan in de backend omgeving zoals een categorie, fabrikant, prijs of ander kenmerk welke gebruikt worden om de stream op te bouwen. Met slechts een paar muisklikken creëer je geavanceerde productgroepen die vervolgens in de frontend omgeving op specifieke plaatsen worden weergegeven, zoals op categoriepagina’s, productdetailpagina’s of direct in Shopping Worlds. Wanneer een nieuw product is toegevoegd dat voldoet aan de ingestelde criteria, zal de Product Stream zichzelf updaten. Eenvoudig en tijdbesparend.

Verschillende bouwstenen

Kies eigen elementen voor het bouwen van banners, inclusief afbeeldingen, tekst en knoppen. Je hebt verschillende ontwerptools en elementen tot jouw beschikking.

Volledig responsive

Geen afgekapte teksten en misplaatste knoppen. Jouw banners zijn compleet responsive en functioneren perfect op verschillende apparaten en schaalt mee waar nodig.

SEO tekst

Om teksten relevant te maken voor zoekmachines, worden zij weergegeven in HTML-tekst. Zo optimaliseer jij jouw webshop voor zoekmachines, terwijl je bezig bent met bannerontwerp.

Product Streams

product-stream

Combineer filters

Specificeer en combineer tal van filtermogelijkheden in de backend omgeving. Denk hierbij aan merk, prijs, fabrikant, eigenschappen, waarderingen en meer.

Altijd up-to-date

Gefilterde producten worden weergegeven op de categorie- en detailpagina’s of in Shopping Worlds. Deze pagina’s updaten zichzelf automatisch met nieuwe producten

Nieuwe mogelijkheden

Open nieuwe deuren voor productmarketing. Laat jouw klanten kennis maken met een groot aantal relevante producten en vergroot zo jouw conversie.

Probeer nu één maand gratis