0317-681010 sales@treshold.nl
Xtravus Header

Xtravus, e-commerce met buitendienstmodule gekoppeld aan SAP

Xtravus creëert, importeert en distribueert een groot scala aan producten van bekende motormerken, zoals motorkleding, helmen en accessoires. Xtravus levert haar producten aan dealers en resellers, maar niet direct aan de consument.

Koppeling met SAP

Treshold heeft voor Xtravus een uitgebreide koppeling geïntegreerd tussen SAP en de e-commerceoplossing gemaakt in ePages, waarbij er zowel informatie vanuit SAP richting ePages gestuurd wordt, als ook vanuit ePages naar SAP. Hierdoor heeft Xtravus altijd realtime gegevens beschikbaar.

Tevens heeft Treshold een geavanceerde buitendienstmodule geïmplementeerd waarmee buitendienstmedewerkers kunnen inloggen zodra ze bij een klant zijn. Hierdoor hebben zij inzicht in alle gegevens van de klant, orderhistorie en eventueel openstaande facturen en dergelijke.

Daarnaast kunnen de buitendienstmedewerkers op locatie gelijk een offerte aanmaken voor de klant of een bezoekrapport schrijven. Deze buitendienstmodule is via de e-commerceoplossing direct gekoppeld aan SAP, waardoor alles realtime wordt bijgewerkt. Deze e-commerceoplossing is zo ingesteld dat alle gebruikers verschillende bevoegdheden hebben met betrekking tot de informatie waarover ze kunnen beschikken.

Kijk zelf naar de oplossing die Treshold heeft gerealiseerd voor Xtravus
Xtravus Homepage
Xtravus Category
Xtravus Product