0317-681010 sales@treshold.nl
Splash Design Portfolio

Splash Design de webshop voor motorrijdend Nederland

Splash Design creëert, importeert en distribueert een groot scala aan producten van bekende motormerken, zoals motorkleding, helmen en accessoires. Splash Design levert haar producten aan dealers en resellers, maar niet direct aan de consument.

E-commerce met buitendienstmodule gekoppeld aan SAP

Treshold heeft voor Splash Design een uitgebreide koppeling geïntegreerd tussen SAP en de e-commerce oplossing gemaakt in ePages, waarbij er zowel informatie vanuit SAP richting ePages gestuurd wordt, als ook vanuit ePages naar SAP. Hierdoor heeft Splash Design altijd realtime gegevens beschikbaar.

Tevens heeft Treshold een geavanceerde buitendienstmodule geïmplementeerd waarmee buitendienstmedewerkers kunnen inloggen zodra ze bij een klant zijn. Hierdoor hebben zij inzicht in alle gegevens van de klant, orderhistorie en eventueel openstaande facturen en dergelijke.

Daarnaast kunnen de buitendienstmedewerkers op locatie gelijk een offerte aanmaken voor de klant of een bezoekrapport schrijven. Deze buitendienstmodule is via de e-commerce oplossing direct gekoppeld aan SAP, waardoor alles realtime wordt bijgewerkt. Deze e-commerce oplossing is zo ingesteld dat alle gebruikers verschillende bevoegdheden hebben met betrekking tot de informatie waarover ze kunnen beschikken.

Kijk zelf naar de oplossing die Treshold heeft gerealiseerd voor Splash Design.

Splash Design Homepage
Splash Design Category
Splash Design Product