0317-681010 sales@treshold.nl
PBMExpress responsive design

PBM Express, Friendly, Reliable, Collectible

Het assortiment van PBM Express omvat een breed scala aan collectible merchandise (replica’s, polystone figuren en actiefiguren) en onder licentie geproduceerd, exclusief speelgoed. PBM Express is officieel distributeur van alle toonaangevende merken binnen de specifieke branche. In dit marktsegment biedt PBM Express een one-stop-shopping ervaring.

Uitgebreide B2B Oplossing

Treshold heeft voor PBM Express een uitgebreide B2B (Business to Business) oplossing gerealiseerd. Door een real-time koppeling te leggen met het ERP-pakket ‘SAP Business One’ kunnen voorraden, backorders, klantspecifieke prijzen en kortingen één op één worden overgenomen. Het voordeel dat hieruit voorkomt is dat het beheren van de oplossing maar op één plaats gebeurt, namelijk in SAP.

Voor de bezoeker van de webshop brengt dit ook verschillende voordelen met zich mee, denk hierbij aan:

  • Direct bestellen met de op dat moment geldende prijs voor het product;
  • Prijzen en bestellen alleen voor ingelogde klanten;
  • Pre-orderinformatie en bestelmogelijkheden;
  • Accurate voorraadindicatie;
  • Inzicht in openstaande offertes, facturen, creditnota’s en backorders;
  • Overzichten van afwijkingen in leveringen;
  • Plaatsen van Dropshipment bestellingen.

Virtual Showrooms

Voor PBM Express hebben we een marketinginstrument gerealiseerd waarmee zij de markt op kunnen. Dit in de vorm van virtuele showrooms. Samen met PBM Express is een tool ontwikkeld waarmee producten in meerdere virtuele showrooms gepresenteerd kunnen worden. Op een grafische manier leuk gepresenteerd en met alle bijbehorende informatie. Door op een slimme wijze gebruik te maken van aanwezige functionaliteit kon de investering beperkt blijven. Natuurlijk zonder dat dit afbreuk zou doen aan de gewenste functionaliteit en look and feel. Goed geslaagd, een tevreden klant.

Kijk zelf naar de oplossing die Treshold heeft gerealiseerd voor PBMExpress
PBMExpress Homepage
PBMExpress Category
PBMExpress Product