0317-681010 sales@treshold.nl

Wat u ook zoekt, bij Nonstopwebshops vindt u het!

Non-stop is een organisatie met een uitgebreide webshop met een grote diversiteit aan producten. Daarnaast heeft Non-stop een affiliate programma opgestart waardoor geinteresseerden een webshop op kunnen starten waarin ze de producten van Non-stop gaan verkopen. Dit affiliate netwerk is in eerste instantie alleen gericht op de fiets gerelateerde producten van Non-stop, maar zal in de toekomst uitgebreid worden naar alle productgroepen.

De oplossing voor Non-stop

Treshold heeft voor Non-stop een Multistore oplossing gerealiseerd waarbij Non-stop ongelimiteerd webshops aan kan maken die direct gekoppeld zijn aan hun eigen webshop. Binnen deze Multistore oplossing worden alle voorraden realtime up-to-date gehouden waardoor Non-stop, ondanks de vele affiliates, gebruik kan maken van de juiste gegevens. Elke webshop kan zijn eigen domeinnaam en layout behouden waardoor de shop door de affiliate helemaal naar eigen smaak is in te richten. Non-stop kan hierdoor heel snel haar huidige business uitbreiden met meerdere webshops waarin hun producten verkocht worden.

Kijk zelf naar de oplossing die Treshold heeft gerealiseerd voor de Nonstopwebshops op www.nonstopwebshops.com
Kijk zelf naar de oplossing die Treshold heeft gerealiseerd voor de Fietsonderdelenonline op www.fiets-onderdelen-online.nl

Fietsonderdelenonline Homepage
Fietsonderdelenonline Category
Fietsonderdelenonline Product