0317-681010 sales@treshold.nl

Onze werelden: specialismen in assortiment en kennis

Als partner voor ondernemers weet Makro wat u belangrijk vindt en wat u nodig heeft. Om ondernemers optimaal te ondersteunen zijn de vier Makro-specialismen ontstaan: Food, Horeca, Office & Cleaning en Non-food. Werelden op zich, waarin de ondernemer een compleet assortiment, alle denkbare services en veel kennis en ervaring vindt.

Oplossingen voor de Makro

Treshold heeft door de jaren heen een aantal professionele internetoplossingen gerealiseerd voor de Makro. Geavanceerde webshops waarmee de Makro de ondernemers beter en efficiënter kan bedienen. Zo heeft Treshold voor de Makro het externe ERP-systeem gekoppeld aan de webshop.

Makrodirect

Makrodirect is een uitbreiding op de website makro.nl. Wanneer gekozen wordt voor online bestellen bij de Makro dan is er een mogelijkheid om te kiezen voor Wijnen, Baby- & Peutershop en Makrodirect. Deze drie oplossingen zijn door Treshold gerealiseerd binnen één ePagesomgeving. Door gebruik te maken van de uitgebreide filterfunctie worden producten snel gevonden. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om de pagina in twee verschillende weergaves te bekijken, zowel via een lijstweergave als een gridweergave. Bestellen is enkel mogelijk wanneer men beschikt over een Makro pasnummer. Deze controle is binnen de webshop opgenomen. Tevens wordt op basis van postcode en huisnummer automatisch de adresgegevens geladen.

Koppeling met externe vervoerders

Op basis van de bestelde producten worden er automatisch exportbestanden aangemaakt en verstuurd. Hierdoor worden deze bestellingen automatisch bij de juiste vervoerder aangeboden.

Kijk zelf naar de oplossing die Treshold heeft gerealiseerd voor Makro op http://www.makro.nl/public/home/online-bestellen onder het kopje ‘Meer online voordeel’.

Makro Wijn Online
Makro Baby- & Peutershop
Makro Direct