0317-681010 sales@treshold.nl
Energetica Natura header

Energetica natura, our challenge is Health

Over Energetica

Energetica Natura is één van de grootste leveranciers voor de professionele markt van farmaceutische producten. De producten die Energetica Natura levert komen van gerenommeerde fabrikanten die produceren onder farmaceutische normen en omstandigheden.

Energetica staat voor de oerenergie die in alle levende dingen (planten, dieren, mensen) aanwezig is. Alle producten worden dan ook geproduceerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en processen.

De oplossing voor Energetica Natura

Energetica heeft drie verschillende klantgroepen. Treshold heeft ervoor gezorgd dat elke klantengroep bij login wordt herkent als particulier, professional of apotheker. Door te registreren via de verschillende klantgroepen, komt de doelgroep op zijn eigen omgeving. Deze omgevingen zijn verschillend in kleurgebruik, hebben andere prijzen en hoeveelheden en beschikken de omgevingen over diverse verschillende gebruikersopties. Toch draait alles onder een e-commerceoplossing. Deze e-commerceoplossing is gekoppeld aan het ERP-systeem waardoor alles direct communiceert met de backoffice.

Kijk zelf naar de oplossing die Treshold heeft gerealiseerd voor Energetica Natura.
Energetica Natura Particulier
Energetica Natura Professional
Energeticanatura Apotheker