0317-681010 sales@treshold.nl
De Koning van Denemarken header

De Koning van Denemarken, vorstelijk vertoeven in Koninklijke sfeer.

Koninklijk genieten

De Koning van Denemarken is sinds begin jaren ’90 echt een begrip geworden in de regio. Zeven dagen in de week kun je bij ons terecht voor een smakelijke lunch, een high tea, een spontane borrel met vrienden, een vergadering of een heerlijke steakplank. Laat je verrassen door de gezellige sfeer in ons vernieuwde interieur of geniet op ons verwarmde terras van het uitzicht op de prachtige Cuneratoren en de Rijn.

De WordPress oplossing van Treshold

Deze website is gemaakt met behulp van het CMS systeem WordPress. Treshold heeft voor deze site een geheel eigen ontwerp geïmplementeerd geheel in de huisstijl van de klant.

Door een one page lay-out te implementeren, is de site uitermate geschikt voor mobiele bezoekers. Niet meer klikken maar swipen is tegenwoordig de manier van navigeren. Door de volledig responsive  oplossing wordt de site perfect weergegeven op alle apparaten en blijft de site erg overzichtelijk. Via het CMS systeem van WordPress is het gemakkelijk om de content van de site aan te passen. Via de website is het mogelijk om online te reserveren, een mooie gebruikers vriendelijke feature. Hiervoor is een koppeling met Iens gerealiseerd. Door de slider op de home page krijgt de bezoeker van de site, meteen een goede indruk van het Cafe-Restaurant. Daarnaast zijn de links naar de facebook pagina en naar twitter opgenomen in de footer.

Kijk zelf naar de oplossing die Treshold heeft gerealiseerd voor De Koning van Denemarken.
De Koning van Denemarken Homepage
De Koning van Denemarken Dineren
De Koning van Denemarken Contact