0317-681010 sales@treshold.nl

Waarom ePages?

Professionele en betaalbare software

Treshold maakt gebruik van het software pakket van ePages, een E-commerce bedrijf dat al ruim 25 jaar organisaties voorziet van software voor professionele en gebruiksvriendelijke webwinkels. Met al meer dan 80.000 klanten, is ePages één van de grootste spelers op de E-commerce markt. U kunt altijd rekenen op de support die u gewent bent van een ervaren en professionele organisatie.

ePages logo

Totaalpakket voor online succes

Webwinkelsoftware, webdesign en internetmarketing tool in één pakket. ePages geeft u alle benodigdheden om een complete online webwinkel op te zetten, inclusief een geïntegreerde marketingtool die u voorziet van de nodige tips voor uw webwinkel. Al deze opties bij elkaar bieden u de basis voor succes.

ePages totaalpakket

Volledige controle

De gebruiksvriendelijke software van ePages, is zo ontworpen dat iedereen er mee overweg kan. Met een geïntegreerd stappenplan kan er geleidelijk aan de webwinkel worden gebouwd en zal u geen belangrijke informatie vergeten. ePages geeft u de volledige controle over al uw content en marketingactiviteiten.

ePages eenvoudige controle

Altijd gratis updates & patches

Met ePages ontvangt u altijd gratis updates. Door dat uw webwinkel in de cloud staat, zorgt u er voor dat al uw gegevens altijd veilig zijn opgeslagen. Daarnaast voldoet ePages aan alle wettelijke eisen.

ePages gratis update

Begeleiding en advies nodig?

Heeft u behoefte aan hulp bij het opzetten van uw webshop?, bent u op zoek naar nog meer functies?, bent u op zoek naar maatwerk? Of wilt uw weten wat de mogelijkheden zijn om het hele traject uit handen te geven? neem dan gerust contact op met de specialisten van Treshold Automatisering BV, partner van ePages.

ePages Treshold logo

ePages Tour

Als u interesse heeft, kunt u op deze knop drukken en daar wordt meer uitgelegd over de mogelijkheden van ePages.