0317-681010 sales@treshold.nl
AES

Footsocks

Steps Footsocks, opgericht in 1980, is uitgegroeid tot de grootste fabrikant van onzichtbare sokken wereldwijd en beschikt over een productiefaciliteit in Polen en Cambodja. Het creëren van nieuwe producten en de ontwikkeling van nieuwe technologieën vinden voortdurend plaats. In de loop der jaren hebben we een breed assortiment aan producten en diensten ontwikkeld, waaronder allerlei unieke onzichtbare sokken, waszakken en diensten zoals het ontwerpen van lay-outs voor verpakkingen.

 

De e-commerce oplossing voor Footsocks

Voor Steps Footsocks hebben wij een volwaardige e-commerceoplossing geïmplementeerd. Dit gebaseerd op Shopware en gekoppeld aan het voor hun ontwikkelde ERP-systeem IZI. Naast het ontwerp van een passende huisstijl hebben wij ervoor gezorgd dat de oplossing herkenbaar is voor Steps Footsocks en haar klanten. Een duidelijke en begrijpbare oplossing voor Steps Footsocks haar klanten stond hierbij ook voorop. Voor de B2B Klanten van Steps Footsocks hebben wij binnen de oplossing een portaal gebouwd die volledig gevoed wordt door het ERP-systeem IZI. Het klantassortiment, de openstaande offertes, en facturen zijn hier voor de klanten beschikbaar. Tevens kunnen de klanten van Steps Footsocks hun producten bestellen door deze eenvoudig te selecteren uit hun assortiment.

De koppeling met IZI die door ons samen met SCB-brabant ontwikkeld is, hebben we naar de wensen van Steps Footsocks aangepast zodat alle informatie van en naar Steps Footsocks correct wordt overgezet.

Kijk zelf naar de oplossing die Treshold heeft gerealiseerd voor Footsocks

AES Homepage
AES Category
AES Product