0317-681010 sales@treshold.nl

Marketing

Realiseer ongekende resultaten en promotie door middel van de marketingfuncties van Shopware. Het systeem van Shopware is ontwikkeld voor het bereiken van één doel: effectieve online verkopen. Om te zorgen dat Shopware gebruikers hun online doelen halen, komen vele marketingfuncties standaard in elke versie van de software voor. Gebruikers kunnen gemakkelijk strategische marketingcampagnes inzetten. Door gebruik te maken van geavanceerde SEO-optimalisatie tools, heeft de klant de beste mogelijkheden tot het bereiken van een hogere zoekmachine ranking.

Alle hens aan dek

Vele marketingfuncties maken standaard deel uit van het systeem van Shopware, waardoor de webshop een vliegende start kan maken vanaf het eerste moment dat Shopware is geïnstalleerd.

Zoekmachine vriendelijk

Shopware heeft de software aangepast om zo te voldoen aan de standaarden voor Google ranking en biedt daarmee een optimale zoekmachine ranking.

Verdere tools voor succes

Met duizenden uitbreidingen aangeboden in de Community Store, bent u in staat om het perfecte systeem neer te zetten dat past bij de zakelijke wensen en behoeften.