0317-681010 sales@treshold.nl
design-shopware
shopware-responsive

Sympathiek design

Een standaard onderdeel van Shopware is dat elk detail van het prachtige design zorgvuldig is onderzocht voor een gelijkmatige en perfecte ervaring om alles op uw website goed te bekijken voor elk beschikbaar device.

Beheer het overzicht

In de frontend kunnen klanten producten filteren op onder meer kleur, materiaal, fabrikant, prijs, verzendkosten en beoordeling. Meerdere filters kunnen tegelijkertijd gebruikt worden. Onovertroffen helderheid van het overzicht en de bruikbaarheid zijn ook van toepassing op het mobiel winkelen. Filters kunnen worden weergegeven in een uitklapbaar menu. Dit zorgt voor meer gemak en comfort tijdens het navigeren door grote productselecties.

shopware-beheer

Perfecte bewegingsherkenning

Shopware heeft veel tijd en toewijding ge├»nvesteerd in het bieden van een naadloze bruikbaarheid op elk apparaat. Uitklapbare menu’s en aanraakgevoeligheid, zoals vingervriendelijke knoppen zorgen voor een perfecte mobiele winkelervaring.

Zelf aan te passen

Dankzij makkelijk te wijzigen sjablonen, is Shopware makkelijk aan te passen aan uw wensen. Veel aanpassingen kunnen eenvoudig opgeslagen worden in de standaard backend van Shopware.

shopware-eenvoudig