0317-681010 sales@treshold.nl

Een overzicht van de diensten van Treshold

Treshold uw partner in e-commerce

Heeft u één of meerder webshops maar leveren deze niet het gewenste resultaat op of bent u van plan zich naast uw fysieke winkel ook online te profileren. Uw webshop loopt op zich best goed, maar het lukt maar niet om die vervolgstap te zetten om echt een goede business op te bouwen op het internet. Treshold biedt alle diensten om via het internet uw producten of diensten aan te bieden en uw huidige business te laten groeien naar het niveau dat u graag zou willen. Van een simpele website tot een uitgebreid op maat gemaakte softwareoplossing, alles is mogelijk bij Treshold. Daarnaast houdt het niet op als u eenmaal online bent, want Treshold biedt ook ondersteuning bij het zetten van uw vervolgstappen door het verhogen van het aantal bezoekers en het verhogen van het conversiepercentage.

Uw situatie is bepalend

De e-commerce oplossingen van Treshold lopen van een simpele website tot een uitgebreide op maat gemaakte softwareoplossing en alles wat er tussen valt. Afhankelijk van uw specifieke wensen kan Treshold voorzien in elke oplossing voor uw online business. Uw situatie en uw bedrijfsprocessen zijn leidend bij de oplossing die Treshold kan leveren. In overleg kan bepaald worden welke onderdelen u nodig heeft bij de realisatie of exploitatie van uw online kanaal. Treshold gaat dan ook geen enkele uitdaging op het gebied van E-commerce uit de weg.

De producten en diensten van Treshold

Treshold levert alle producten en diensten die u helpen om succesvol te zijn op het internet. Of u nu net begint of al langer bezig bent met uw online business, Treshold kan u helpen om uw online business verder te laten groeien en ervoor te zorgen dat u online succesvol bent. De producten en diensten die Treshold aanbiedt om ervoor te zorgen dat u online succesvol kunt zijn:

Webshop
U bent op zoek naar de juiste oplossing om uw producten online te verkopen. Treshold biedt u de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke webshop software voor een aantrekkelijk prijs. Bent u een startende ondernemer of wilt u naast uw winkel een webshop beginnen, dan heeft Treshold voor u een betaalbare totaaloplossing waarmee u uw producten of diensten makkelijk en snel op internet kunt aanbieden.

Professionele website
Een professionele website is het visitekaartje van uw organisatie en moet ervoor zorgen dat de bezoekers dieper uw website ingetrokken worden. Of u uw website nu gebruikt om te informeren, klanten te werven of leads te genereren bij Treshold kunt u een professionele website laten maken.

Webshop koppelen aan ERP systeem
U heeft één of meerdere winkels en een webshop of wilt een webshop beginnen. U heeft een ERP systeem waar alle gegevens al in staan, maar heeft geen idee hoe u hier optimaal gebruik van kunt maken. De experts van Treshold kunnen u hiermee uitstekend helpen en hebben al tientallen succesvolle koppelingen gemaakt tussen webshops en ERP systemen. Efficiënter, eenvoudiger en meer gestructureerd te werk gaan kan nu door het koppelen van uw webshop en uw ERP systeem.

Internetmarketing
Het succes van uw webshop is sterk afhankelijk van het aantal online bezoekers. Om een toename in uw omzet mogelijk te maken zullen er meer bezoekers in uw webshop moeten komen. Daarnaast zullen deze bezoeker in uw webshop opgezet moeten worden in klanten. De specialisten van Treshold bieden ondersteuning bij het optimaliseren van u webshop en zorgen ervoor dat u meer bezoekers en uiteindelijk dus ook meer klanten krijgt en uw rendement omhoog zal gaan.

Webdesign
Het webdesign van uw webshop is één van de belangrijkste punten om uw webshop een succes te maken. Uw webshop is immers uw visitekaartje en moet bezoekers uitnodigen verder te kijken binnen uw webshop en ervoor zorgen dat deze bezoekers uiteindelijk klanten worden. Een aantrekkelijk webdesign helpt niet alleen qua uitstraling, maar heeft ook een conversie verhogende werking voor uw webshop. Treshold heeft ruime ervaring met webdesign en kan dit perfect aan laten sluiten bij uw organsatie.

Interesse in de full service dienstverlening van Treshold?

Treshold helpt u graag uw eerste stappen te zetten op het internet of uw bestaande online business te laten groeien. Of dit nu gaat om een simpele website of webshop of om op maat gemaakte softwareoplossingen, Treshold heeft de oplossing die u verder helpt. Daarnaast biedt Treshold ook in het vervolgtraject diensten aan om uw online business te laten groeien door de gerichte inzet van internetmarketing, waarbij de focus ligt op het verhogen van uw rendement.

Interesse in één van de producten of diensten van Treshold neem dan contact met ons op, wij zijn telefonisch te bereiken op 0317-681010 of vul het contactformulier in.